Overzicht geplande activiteiten

Een overzicht van alle danslessen en activiteiten van onze dansschool, waarvan de datum reeds gekend is. Kom zeker regelmatig een kijkje nemen, zo ben je zeker dat je niets mist!

Staat een bepaalde activiteit nog niet in de kalender? Vermoedelijk is deze datum nog niet definitief (of zijn we hem vergeten toe te voegen…). In het laatste geval, aarzel dan niet om ons daar attent op te maken. Een volledig en correct overzicht, maakt goede vrienden!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zwemkamp 2018

13 augustus 2018 - 18 augustus 2018

Evenement Navigatie

Is het de eerste keer dat je de term ‘Zwemkamp’ hoort vallen? Dan raden we je nu al onmiddellijk aan om ons fotoalbum te raadplegen, en de nieuwsberichten van de voorgaande jaren te lezen.

Tijdens de periode van maandag 13 t.e.m. zaterdag 18 augustus trekken we met een knotsgekke bende richting Bütgenbach in de Vlaamse Ardennen (al spreekt daar geen kat Vlaams…). Onze zwemmertjes gaan er… euhm… zwemmen! Een prachtig zwembad is er gedurende 4u per dag voor ons beschikbaar: 2u ’s ochtends (wanneer sommigen nog niet goed door hebben dat ze al wakker zijn) en 2u ’s avonds (wanneer sommige al half terug slapen). Zowel jong als oud, krijgt er training op zijn/haar niveau door onze gemotiveerde trainers.

Naast het zwemmen zorgen de ouderen leden en trainers voor tal van andere activiteiten: Kajakken, bosspelen, … Noem het maar allemaal op. Je zal er jezelf geen seconde vervelen!

Inschrijvingen starten naar gewoonte, de eerste zwemtraining in januari. Snel zijn is de boodschap! Ervaring leert ons dat het op 2 trainingsmomenten volledig volzet is.

Twijfel je toch nog om mee te gaan én heb je de foto’s en nieuwsberichten van voorgaande jaren gelezen? Dan willen we je toch nog eens vragen om jouw collega-zwemmers aan te spreken, die reeds op zwemkamp zijn geweest, wat zij er van vonden. Uiteraard kan je ook altijd bij het bestuur en trainers terecht voor meer informatie.

Hopelijk ben jij van de partij?

 

Gegevens

Begin:
13 augustus 2018
Einde:
18 augustus 2018

Locatie

Sportcentrum Worriken
Worriken 9
4750 Bütgenbach
België