Onze dansschool

Het belangrijkste kenmerk van onze dansschool is plezier beleven op muziek.

Dit wil uiteraard niet zeggen dat het dans technische op de achtergrond verdwijnt, maar eerder dat dit het doel is van op een leuke manier te leren omgaan met ritme en bewegingen van je lichaam. De missie van onze dansschool werd reeds sinds het ontstaan, vastgelegd op:

De lichamelijke ontwikkeling en het welzijn van alle leden bevorderen door de organisatie van een zo ruim mogelijk aanbod van de funky, girlie, hedendaagse en hip-hop stijlen en dit voor iedereen van 2-18jaar, op recreatief vlak, binnen een vriendschappelijke sfeer en verantwoord kader.

Onze club wil de lichamelijke ontwikkeling en het welzijn van haar leden bevorderen. Haar dansers in verschillende disciplines op een zo correct technisch mogelijke manier te leren voortbewegen op de dansvloer, om zo ook kennis te maken met enige podiumervaring.

Wij zetten onze deuren open voor iedereen, maar… Er wordt niet competitief getraind. Dat kinderen/jeugd/volwassenen zich amuseren – met plezier naar de lessen komen – dat is waar onze club voor staat.

Meer weten over onze dansschool? Maak je keuze in het menu aan de rechterzijde, of contacteer ons.